Pesuhuone­remontti Oulun alueella

Pesuhuoneremontti onnistuu laajuudesta riippumatta, kun asialla on kokenut alan ammattilainen. Pesuhuoneessa korostuu yleisilmeen lisäksi käytettävyys. Toteutamme kattavasti pesuhuoneremontit Oulun alueella asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, oli kyseessä sitten laatoituksen vaihto tai vaikka pesuhuonekalusteiden uusiminen. Ja muistathan: jokaisen pesuhuoneen remontointi tapahtuu toimestamme aina avaimet käteen -periaatteella!

Tilaa pesuhuoneremontillesi ilmainen kartoitus!

Pesuhuone­remonteissa märkätilojen asiantuntemus on avainasemassa

Pesuhuone on melko tyypillinen sijoituspaikka pyykkikoneelle, joten tilojen vedeneristysten on oltava huippuluokkaa, vaikka tilassa ei suihkua olisikaan. Pesuhuoneremonteissa huomioidaan aina tilojen käyttö ja sinne sijoitettavat kalusteet varmistaaksemme, että pesuhuoneessa toimiminen on helppoa, vaivatonta ja turvallista vahingonkin sattuessa.

Pesuhuoneiden remontoinnissa asiantuntemus ja ammattitaito korostuvat, joten henkilökuntamme VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit tulevat lähes aina näiden remonttien yhteydessä tarpeeseen. Osaava henkilökuntamme tuntee parhaat ja turvallisimmat toteutustavat eritavoin varusteltujen pesuhuoneiden remontointiin. Huolellisesti tehdyt ratkaisut varmistavat, että pesuhuoneen käyttö on turvallista, eikä esimerkiksi kodinkoneiden vioista aiheudu ylimääräistä vahinkoa.

Pyydä kartoituskäynti pesuhuone­remontista

Voit pyytää meidät maksuttomalla kartoituskäynnille, jonka aikana määrittelemme pesuhuoneen remonttitarpeen laajuuden ja voimme jo sopia tarkemmista yksityiskohdista, mitä itse remonttiin tulee. Voit tutustua sitä ennen referensseihimme, joiden joukosta löydät esimerkit myös pesuhuoneremonteista. Muista, että kauttamme saatte myös kylpyhuone– ja saunaremontit!