Saunaremontti Oulun alueella

Onko saunaremontti haaveissa? Toteutamme saunojen remontointeja Oulun alueella pienemmistä uudistustöistä kokonaisvaltaisiin uudistusremontteihin. Vaihdamme esimerkiksi lauteet, paneloinnit, hankimme asiakkaamme valitseman kiukaan ja asennutamme sen paikalleen muiden saunoihin liittyvien töiden lisäksi. Osaamista löytyy mielikuvituksellisimpiinkin toteutuksiin! Saunan korjaus on kätevää toteuttaa esimerkiksi kylpyhuoneremontin yhteydessä, mikäli tarve molempien uusimiseen on ajankohtainen.

Uutta ilmettä saunan remontoinnilla

Sauna on monen suomalaisen kodin sydän, jonka merkitystä arjessamme tai elämässämme ylipäätään on vaikeaa korostaa liikaa. Saunan remontointitarve voi nousta esille sen ikääntyessä, jos lauteet alkavat olla kuluneita tai kiuas vetää viimeisiään. Saunaremontti voi tulla eteen myös mikäli sen rakentamisessa on ollut aiemmin puutteita tai esimerkiksi vedeneristykset eivät ole olleet riittävällä tasolla. Usein remontin syy on kuitenkin kosmeettinen ja saunan ilmettä halutaan kohentaa alkuperäiseen verrattuna. Kaikissa tapauksissa olemme valmiita auttamaan ja tarvittaessa myös avustamaan saunan suunnittelussa. Olemme toteuttaneet lukuisia saunaremontteja aina perinteisemmistä kiukaiden ja lauteiden vaihdoista hieman mielikuvituksellisimpiin toteutuksiin. Löydätte esimerkkejä toteuttamistamme saunaremonteista referensseistämme. Toteutamme saunaremontteja pääsääntöisesti Oulussa ja lähialueilla.

Ammattilaisen toteuttamana saunaremontti onnistuu

Suosiostaan johtuen saunat ovat meillä kovassa käytössä läpi vuoden. Kestävyys niin käytön kuin kuumuuden ja kosteuden näkökulmasta ovat avainasemassa saunassa kuin saunassa. Kun remontti on toteutettu huolellisesti, saunan käyttö on turvallista ja se myös kestää käyttöä. Osaamisemme kosteiden tilojen remonttien parissa sekä hyvä yhteistyöverkostomme LVI- ja sähköalalla varmistavat, että kaikenkokoiset saunaremontit onnistuvat kauttamme.

Saunan remontti suunnitteilla? Tilaa ilmainen kartoitus

Mikäli olet suunnittelemassa saunaremonttia Oulussa tai lähialueilla, ota yhteyttä meihin ja tilaa maksuton remonttikartoitus! Tulemme paikalle tutustumaan kohteeseen ja voimme antaa parhaiten tarpeitanne vastaavan tarjouksen saunan remontoinnista. Tutustu myös pesu– ja kylpyhuoneremontteihin liittyviin palveluihimme. Kun JES Saneeraus hoitaa homman, ei saunaremontti synny enää tästä helpommalla!